Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe snel een feedback verzenden vanuit uw Gmail-account?

Zijn er problemen met uw Gmail-account die geen berichten kunnen verzenden of ontvangen, of problemen met inloggen, enz.? Is het zo dat u daarom uitkijkt naar het gebruik van de feedbackfunctie? Dan zijn we er om u te helpen bij het verzenden van feedback vanuit uw Gmail-account.

Welke problemen u ook tegenkomt, u kunt altijd contact opnemen met de experts van Helpdesk Microsoft Telefoonnummer en eventuele gerelateerde problemen delen met uw Microsoft-account. Ervaar dus de service van onze medewerkers en volg nu deze stappen om feedback naar Gmail te kunnen verzenden.

  • Je moet eerst Gmail openen op je computer.
  • Dan moet je naar de inbox-sectie gaan die niet goed werkt als je merkt dat je een screenshot van die pagina kunt maken die zal helpen het probleem gemakkelijker te controleren, dan kun je ervoor kiezen om het in het selectievakje toe te voegen . Zorg ervoor dat je het vakje aanvinkt voordat je deze pagina verlaat.
  • Nu moet u op de optie ‘Help’ klikken en vervolgens op ‘Feedback verzenden’ rechtsboven in het huidige scherm gaan.
  • U moet nu de gewenste opmerkingen in het gegeven vak op de pagina typen. Als u op een afbeelding van de problemen hebt geklikt, kunt u ervoor kiezen deze hier in te voegen.
  • Nu moet je eindelijk naar de onderkant van de huidige pagina gaan en vervolgens op de knop ‘Verzenden’ klikken.

Opmerking: in de feedback die u schrijft, zorgt u ervoor dat u alle details deelt over de problemen waarmee u wordt geconfronteerd en als u enkele suggesties hebt, typt u dat ook vriendelijk.

Nu bent u goed om weer aan de slag te gaan met uw Gmail-account en aangezien u de stappen hebt voltooid die we u hebben gegeven, moet u zeker slagen. Maar als u dat niet doet, moet u contact opnemen met ons uitstekende team hier bij Gmail Telefono Bellen +32-28083447 en uw gerelateerde problemen in detail delen. De technici wachten op uw oproep, dus bel ons zonder enige vertraging onmiddellijk voor de beste oplossingen.

Lees ook deze blog: Los problemen met uw Gmail-account op

Advertisement

Published by Oceane Pauline

Mijn naam is Oceane Pauline uit België, ik werk in Gmail België als Technical Support Assistant. Onze diensten zijn betrouwbaar en sneller. Bezoek onze website voor meer info https://contactklantennummerbelgie.com/gmail

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: